Po 31.000 eura na računu

Djed Mraz iz Nyona obradovao četiri bh. premijerligaša

Edmir Škorić

Nogometni savez Bosne i Hercegovine danas će bh. klubovima koji su igrali u evropskim takmičenjima u prošloj sezoni (Zrinjski, Sarajevo, Željezničar, Široki) prebaciti po 31.000 eura.

Evropska nogometna federacija sve svoje učesnike dobro novčano nagrađuje, a za klubove iz BiH, koji su nastupali u UEFA-inim takmičenjima u sezoni 2013/14, stižu sjajne vijesti.

Naime, već ranije smo pisali da je UEFA odlučila dodatno nagraditi klubove koji su učestvovali u takmičenjima pod njenin okriljem, pa tako i Željezničar, Sarajevo, Široki i Zrinjski.

Spomenuti klubovi, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, danas će na svoj račun dobiti po 31.000 eura, što će svakako biti prava financijska injekcija i lijep poklon pred nadolazeće praznike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.