Igosi protiv Mega Vizure "jure" četvrtu pobjedu

Adnan Beganović

Eventualnom pobjedom protiv Mega Vizure košarkaši Igokee nastojat će da poprave blijedi utisak koji su ostavili u proteklih 12kola Regionalne lige.

Samo tri pobjede ne mogu da zadovolje nikog u taboru našeg prvaka.

"Ova utakmica mogla bi da bude prekretnica za nas. Moramo da zbijemo redove i da sve učinimo kako bismo upisali četvrti trijumf. Forma nam je u usponu, a to je pokazala i prošla utakmica protiv Crvene zvezde kad smo im pružili žestok otpor. Sad protiv Mege pobjeda nam se nameće kao imperativ i moramo da ih dobijemo", kaže igrač Branko Jorović.

Trener Željko Lukajić je optimist i tvrdi da će bodovi ostati u Laktašima.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Mega nam je protivnik po mjeri i sad je prava prilika da pobjedom najavimo jednu uspješnu seriju rezultata. Ekipa je dobro radila u proteklom periodu i sad je vrijeme da igrači na parketu i kroz utakmice pokažu kvalitet", rekao je Lukajić.

Utakmica između Igokee i Mega Vizure igrat će se u Laktašima u subotu od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.