Hajduk kreuo s pripremama

Sušić počeo pripreme s Hajdukom, Tudor pozvao i Hairlahovića

Fudbaleri splitskog Hajduka danas su krenuli sa pripremama za proljetni dio prvenstva. 

Treneru Igoru Tudoru odazvali su se gotovo svi igrači, a među okupljenim bili su i bh. reprezentativci Avdija Vršajević, Tino Sven Sušić, kao i mladi Ismar Hairlahović.

Nakon okupljanja u Bijelom salonu prisutnim novinarima obratio se Tudor, koji je prokomentarisao i mogući odlazak Sušića u Inter.

"Naša realnost je da nam najbolji igrači odlaze, ali ja nemam nikakvih sponzaja o tom transferu. Ako se dogodi, bit će to potvrda i priznanje našem radu", riječi su Tudora. 

Hajduk će prvih osam dana trenirati na Poljudu, nakon čega 15. januara odlazi u Gabelu, a u periodu od 19. i 31. januara trenirat će u Rovinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.