Modri putuju u Španiju

Mamić na pripreme vodi Gojaka, Husejinovića i Hodžića

Ekspedicija zagrebačkog Dinama sutra će otputovati na završni dio priprema u Španiji, a trener Zoran Mamić na put je odlučio povesti 25 fudbalera.

Mjesto u avionu 'rezervisali' su i Amer Gojak, Said Husejinović i Armin Hodžić, dok s 'modrima' ne idu Boras, Addy, Šimunović i Wilson. 

"Jozo je povrijedio tetivu što nije komplicirana povreda, ali traži određeni period za oporavak. On će ostati u Zagrebu i raditi te bi se otprilike po povratku ekipe iz Španije trebao priključiti treninzima", objasnio je trener Zoran Mamić te dodao:

"Na pripreme u Španiju neće ići niti Wilson koji će ostati u Zagrebu i trenirati dok se ne riješi njegov status", pojasnio je Mamić.  

Mjesto na Mamićevom spisku našli su: Eduardo, Ježina, Mikulić, Pinto, Matel, Taravel, Sigali, Pivarić, Musa, Antolić, Machado, Ademi, Husejinović, Goncalo, Ćorić, Vukojević, Brozović, Gojak, Olmo, Cekici, Fiolić, Henriquez, Hodžić, Fernandes i Pjaca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.