Stiže iz Sesveta

Bivši mladi Zmaj potpisao za Dinamo

Zagrebački Dinamo potpisao je profesionalni ugovor sa 26-godišnjim bh. internacionalcem Josipom Ćorićem. 

Bivši mladi reprezentativac BiH sa 'Modrima' potpisao je ugovor do 2018. godine, a na Maksimir stiže iz drugoligaša Sesveta. 

"Ovo mi je bio životni san od malih nogu i stvarno sam presretan. Navijač sam Dinama otkad znam za sebe i mogao sam samo sanjati trenutak kad ću potpisati za ovaj klub. Osjećaj je neopisiv, a ovaj mi je trenutak veliki poticaj za daljnji trud i rad. Zahvaljujem klubu na prilici koja mi je pružena, trudit ću se opravdati povjerenje koje sam dobio, a naravno da mi je san zaigrati u dresu Dinamo sa svojim bratom Antom", kazao je Ćorić.

Ćorić će do kraja sezone ostati na posudbi u Sesvetama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.