Provokacije nakon pobjede?

Bradford na Twitteru: Nema šanse Jose!

Fudbaleri Bradford Cityja izborili su plasman u osminu finala FA Cupa nakon što su poslije preokreta na Stamford Bridgeu sa 4:2 savladali veliki Chelsea.

Bradford se očito nije zadovoljio time što je pobijedio nekadašnjeg prvaka Evrope i trenutno prvoplasiranu ekipu Premiershipa i glavnog kandidata za šampionsku titulu, nego su morali malo i "ujesti" menadžera Plavaca Josea Mourinha.

Nakon trijumfa u Londonu na zvaničnom Twitter profilu Bradford je objavio sliku, koja u prevodu nosi poruku "Nema šanse Jose", uz hashtag koji bi značio "budite različiti", a bilo je i tekstualnih poruka kao "Nismo mi Burnley".

Kako li će reagovati Specijalni na sve ovo, a obzirom da se i nakon susreta menadžer Bradforda odbio rukovati s njim?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.