Sportašice iz Hrvatske na koje se najviše lože Srbijanci

Adnan Beganović

Mnoge sportašice u svijetu su popularne zbog svojih uspjeha na sportskim terenima, no ima i onih koje osim toga pažnju privlače i svojom ljepotom. Često publika na sportske dogašaje dolazi i radi seksipilnih sportašica, a portal Kurir.rs izabrao je pet hrvatskih sportašica za koje smatra da se na njih najviše lože Srbijanci.

Zvonimira Trusić - tajlandski boks

Zvonimira Trusić je rođena u Zagrebu, a postiže sjajne rezultate u borilačkim sportovima, kick-boksu i tajlandskom boksu. Iako se bavi opasnim sportovima izgleda fenomenalno, pa nije ni čudo što muškarci iz Srbije lude za njom.

Dona Vekić - tenis

Dona Vekić je hrvatska teniserka, koja je rođena 1996. godine u Osijeku. Dona je jedna od najperspektivnijih teniserki na svijetu, a izgleda fenomenlano, tako da gdje god se pojavi, privlači ogromnu pažnju.

Blanka Vlašić - atletika

Blanka Vlašić je rođena 1983. godine u Splitu. Jedna je od najboljih atletičarki u posljednjih desetak godina, a u dosadašnjoj karijeri osvojala je medalje na Evropskom i Svjetskom prvenstvu, te na Olimpijskim igrama. Blanku smatraju za jednom od najzgodnijih atletičarki na svijetu.

Sanja Popović - odbojka

Sanja Popović je sjajna odbojkašica, koja nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Rođena je 1984. godine u Rijeci, a trenutno nastupa u Poljskoj. U svijetu odbojke su svi složni da se radi o jednoj od najseksipilnijih odbojkašica na planeti.

Antonija Mišura - košarka

Antonija Mišura je članica košarkaške reprezentacije Hrvatske. Rođena je 1988. godine u Šibeniku, a trenutno igra u Francuskoj. Na Olimpijskim igrama 2012. godine proglašena je za najljepšu sportašicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.