Zbog lakše povrede

Ibričić najvjerovatnije propušta Osijek

Adnan Beganović

Reprezentativac naše države i jedan od glavnih fudbalera Hajduka, Senijad Ibričić, nakon utakmica sa Belgijom vratio se u Split sa lakšom povredom stopala.

 Na današnjem treningu "bilih" naš reprezentativac je radio odvojeno od prvotimaca splitskog kluba, odnosno u patikama je lagano trčkarao oko pola sata te je napustio trening.

Sportski direktor Hajduka, Ivan Buljan, za hrvatske medije je istakao:

"Postoji mogućnost da Senijada povedemo u Osijek i koristimo po potrebi, no pitanje je koliko to ima smisla. Vidjet ćemo što će biti sutra, ali je u ovom trenutku Ibričić bliže ostanku u Splitu nego putovanju u Osijek".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.