Foto: EPA

Ponuda Cityja

Jovetić i 75 miliona funti za Pogbu

Midhat Šljivak

Manchester City spreman je ponuditi Juventusu napadača Stevana Jovetića i 75 miliona funti za francuskog veznjaka Paula Pogbu.

Veliki je interes bogatih evropskih klubova za sjajnog Francuza. Za njegove usluge su interes pokazala oba tima iz Manchestera, City i United, te Real Madrid i PSG.

Cijena koju je postavio Juventus iznosi 100 miliona eura, što je cifra koju samo ovi timovi i mogu platiti.

Međutim, Građani imaju nešto drugačiju ideju. Navodno, ponudiće Staroj dami crnogorskog napadača Stevana Jovetića i 75 miliona funti za Pogbu, te se nadaju da će ova ponuda biti prihvaćena.

Jovetić se odavno spominje kao potencijalno pojačanje Juventusa, a bio je na korak do dolaska u Torinu prije nego što je potpisao za City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.