Najveća Fergusonova greška

Pogba opisao trenutak kada je prekrižio Manchester United

Trenutno jedan od najboljih mladih igrača i vjerovatno budući najbolji fudabeler svijeta Paul Pogba opisao je trenutak kada je shvatio da je višak u Manchester Unitedu.

Crveni đavoli su igrali sa Blackburnom, a Pogba je bio na klupi.

"Desilo se to u decembru 2011. godine. Igrali smo sa Blackburnom i tada sam rekao Fergusonu da me uvede u igru jer sam spreman. Čekao sam da uđem u igru, ali prednost je dobio Ji Sung Park. Tada sam definitivno odustao od Manchester Uniteda", rekao je Pogba i dodao:

"Kasnije sam otišao u Juventus i kritikovali su me mnogi koji nisu imali povjerenja u mene. Sumnjali su u moje igračke sposobnosti, a sada vide da to baš i nije tako".

Jedinu grešku u cijeloj priči napravio je legendarni Sir Alex Ferguson, koji se zaista olako odrekao Pogbe. Mladi Francuz se odlično uklopio u Juventusu, a sve ostalo je historija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.