Foto: EPA

Danilo i Clyne u Unitedu?

Desni i lijevi bek na Old Traffordu?

Midhat Šljivak

Manchester United zainteresovan je za dovođenje desnog i lijevog beka u ljetnom prelaznom roku.

Čini se kako su dva idealna rješenja na Old Traffordu i našli. Menadžer Crvenih đavola Louis van Gaal želi u svojim redovima vidjeti Brazilca iz redova Porta Danila, te Nathaniela Clynea iz SouthamPtona.

United neće štedjeti novac kada su u pitanju pojačanja. Za Danila je potrebno izdvojiti čak 40 miliona eura i on bi mogao biti novo ime na desnom beku Uniteda, dok nešto manje košta i Clyne koji bi od ljeta mogao držati lijevu strani odbrane tima s Teatra snova.

Van Gaal za pojačanja u ljetnom prelaznom roku ima na raspolaganju 200 miliona eura, te će mu biti vrlo lako da pojača svoj tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.