Vezni fudbaler Zrinjskog

Crnov: Nema razloga da ne pobijedimo Slaviju

Fudbaleri Zrinjskog odradili su posljednji trening uoči susreta sa Slavijom, koji je na rasporedu sutra s početkom u 14:30 sati. 

U taboru mostarskog tima vlada odlična atmosfera, što je za SportSport.ba potvrdio i vezni fudbaler Ivan Crnov koji vjeruje da će njegov tim osvojiti tri boda Pod Bijelim brijegom. 

"Proteklih dana vrijedno smo se spremali i vjerujem da nećemo imati velikih problema protiv Slavije. Naravno, biće teško, ali ipak mi igramo na domaćem terenu i nema razloga da ne osvojimo tri boda. Što se tiče atmosfere, stvarno je na visokom nivou i svi s nestrpljenjem očekujemo utakmicu", kazao nam je Crnov. 

Unatoč tome što je odbio produžiti ugovor, čelnici Zrinjskog odlučili su računati na usluge Crnova i u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mnogo mi znači to što ću i u drugom dijelu sezone igrati za Zrinjski. Ovdje već godinu i pol dana igram na dobrom nivou, tako da bi mi sigurno bilo žao da su me stavili na tribine. Ovim putem zahvaljujem Klubu na korektnosti i potrudit ću se da to vratim dobrim igrama na terenu", riječi su Crnova.

Trener Mišo Krstičević u sutrašnjem duelu moći će računati na usluge Stojkića koji se oporavio od povrede, dok su nastupi Đurića i Popovića pod upitnikom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.