Premijer liga: Pogledajte golove sa svih susreta 16. kola

Adnan Beganović

U vikendu iza nas odigrane su utakmice 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a vodeće ekipe stigle su do pobjeda.

U Zvorniku je domaća Drina sa 3:1 savladala neprepoznatljivi Velež, dok je u Tuzli domaća Sloboda sa ubjedljivih 4:0 savladala Travnik.

U malom sarajevskom derbiju Željezničar je s ubjedljivih 3:0 savladao Olimpic, a indentičnim rezultatom slavilo je Sarajevo na gostovanju u Gradačcu.

Vodeća ekipa prvenstva, Široki Brijeg, u Ugljeviku je stigla do velika tri boda savladavši domaći Radnik sa 2:1, dok Zrinjski nije imao problema u duelu sa Slavijom (2:0).

Do sigurnog trijumfa stigao je u Borac, koji je u Banjoj Luci sa 2:0 savladao Mladost, dok je Vitez na domaćem terenu s minimalnih 1:0 savladao Čelik.

U video prilogu pogledajte sve golove i najzanimljivije detalje s utakmica 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.