1. HNL, 24. kolo

Dinamo slavio u gradskom derbiju, Hodžiću pola sata

Fudbaleri zagrebačkog Dinama stigli su do svoje 19. ovosezonske pobjede, a u okviru 24. kola Modri su sa 2:0 slavili u gradskom derbiju protiv Zagreba.

Klub ma Maksimira slavio je golovima Henriqueza u 28. i 43. minuti susreta. 

Ono što raduje sve one koji prate bh. fudbalere koji igraju van država je sve veća minutaža koju dobija mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i nekadašnji fudbaler Armin Hodžić.

Bivši napadač Željezničara nakon prvijenca u dresu Dinama u duelu protiv Istre danas je dobio nešto više od trideset minuta za igru, a na terenu je zamijenio upravo dvostrukog strijelca Henriqueza.

1. HNL, 24. kolo:
Dinamo - Zagreb 2:0 (Henriquez 28., 43.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.