Zlatan među bebama

Ismijavaju Chelsea zbog Ibrahimovićeve izjave

Dosjetljivim fudbalskim zaljubljenicima u Engleskoj nije trebalo mnogo vremena da počnu zbijati šale na račun Chelseaja.

Londonski klub je ispao iz Lige prvaka, ali ono što je ponajviše obilježilo ovaj meč jeste poprilično sramotno ponašanje igrača Chelseaja. Gotovo cijeli tim Plavaca je okružio suca u momentima kada je Ibrahimović napravio prekršaj nad Oscarom, vršeći pritisak na Kuipersa da Šveđaninu pokaže crveni karton.

To se na kraju i desilo, a Zlatan je teren napustio kao gospodin i profesionalac, bez pretjeranih emocija i bilo kakve osvete. Ipak, po završetku susreta izjavio je kako se u tom trenutku osjećao kao da ga je okružilo jedanaest beba.

Pogledajte nekoliko najzanimljivijih fotomontaža na temu "Zlatan i Chelseajeve bebe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.