Plakalo za novu pobjedu Bosne iz Visokog

Adnan Beganović

Fudbaleri Bosne iz Visokog, lidera Druge lige Federacije BiH Grupa Centar, nastavili su sa dobrim igrama i pobjedama.

Danas su u okviru 17. kola na gostovanju savladali Krivaju, koja je preko Fejzića u 70. minuti stigla do prednosti. No, Čomaga u 87. stvari vraća na početak, da bi Plakalo u 89. donio pobjedu Bosni.

Drugoplasirani TOŠK bbio je bolji od Usore (2:1). Bašić i Braković su pogađali za TOŠK, dok je za Usoru pogodio Kršić.

Golovima Berbića i Čese Mladost je u Brezi savladala Rudar, dok su Natron i Ilijaš podijelili bodove (1:1).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Borac je na gostovanju savladao Rudar iz Zenice (3:1). Pogotke za pobjedničku ekipu su postigli Hodžić, Subašić i Mudrov, dok je jedini pogodak za Rudar postigao Hamzić.

U duelu Famosa i Azota nije bilo pobjednika. Azot je preko Delića došao do prednosti u 57. minuti, da bi četiri minuta kasnije Đono pogodio za konačnih 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.