Plakalo i Žižo prijete Bašiću

Lista strijelaca Druge lige FBiH, grupa Centar

Plakalo i Žižo prijete Bašiću

A. Beganović

Mladi 22-godišnji napadač TOŠK-a iz Tešnja, Sadin Bašić, i nakon šest odigranih kola nalazi se na čelu liste strijelaca Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine, grupa Centar.

Iako je TOŠK u duelu 6. kola sa Rudarom odigrao susret bez golova, pa se samim tim Bašić nije ni uspisao u listu strijelca, ovaj mladi napadač je sa osam postignutih pogodaka i dalje je vodeći topnik Druge lige FBiH, grupa Centar.

S tri postignuta pogotka u ubjedljivoj pobjedi nad Natron (5:1) napadač Bosne iz Visokog Alem Plakalo probio se na drugo mjesto liste strijelaca sa šest pogodaka, koje dijeli sa fudbalerom Borca Adnanom Žižom.

Lista strijelca Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Centar:

8

Bašić Sadin (TOŠK)

6

Plakalo Alem (NK BOSNA)

Žižo Adnan (NK BORAC)

4

Bahtić Aldin (POBJEDA)

Suljić Eldin (TOŠK)

3

Bešić Šefik (KRIVAJA ZAVIDOVIĆI)

Bešić Alden (Famos )

Joldić Elmin (NATRON)

Medžuseljac Ado (FK RADNIK (H))

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Mudrov Vedad (NK BORAC)

Softić Samir (TOŠK)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti