Remi u Ugljeviku

Radnik i Zrinjski podijelili bodove

Edmir Škorić

Radnik i Zrinjski odigrali su bez golova utakmicu 18. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon uspjeha u gradskom derbiju i plasmana u polufinale Kupa, nogometaši Zrinjskog imali su teško gostovanje u Ugljeviku.

Radnik se izborio za bod koji im puno znači u borbi za ostanak, dok Plemići nisu uspjeli da dođu do pobjede i da na taj način zasjednu na drugu poziciju.

U današnjem meču nije bilo previše prilika. Igralo se poprilično usporeno, bez pravih šansi, a remi je nekako najrealniji ishod utakmice.

Najbolju šansu imali su domaći u 86. minuti. Ostojić je izveo korner, Memišević je glavom tukao, Dujković je bio nemoćan, ali se stativa ispriječila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.