Jurčić: Nisam zainteresovan za klupu Zrinjskog

Hrvatski stručnjak za SportSport.ba

Jurčić: Nisam zainteresovan za klupu Zrinjskog

HŠK Zrinjski prije nekoliko dana ostao je bez šefa stručog štaba Miše Krstičevića, koji je zbog nezadovoljstva navijača odlučio podnijeti ostavku. 

U pojedinim medijima pojavila se informacija da bi Zrinjski trebao preuzeti Krunoslav Jurčić, a tragom tih informacija odlučili smo kontaktirati bivšeg trenera Dinama koji je u razgovoru za SportSport.ba istakao da trenutno nije zainteresovan za taj posao. 

"Ma, ništa od toga. Nije me niko kontaktirao iz mostarskog tima, a niti sam ja trenutno zainteresovan za tu opciju", kratko je kazao Jurčić za SportSport.ba. 

Kao potencijalni kandidati za trenera Zrinjskog još se spominju Dino Đurbuzović i Igor Tudor, a ime novog trenera trebalo bi biti poznato početkom naredne sedmice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti