Nova pobjeda Borca

Marinović: Zasluženo smo savladali Travnik

Adnan Beganović

Travnik je i ovaj put pokazao da je neugodan protivnik po sastav Borca, ali za razliku od prethodnih sezona, ovaj put su doživjeli minimalan poraz od 1:0.

Trener Borca Vinko Marinović smatra da je utakmica bila dobra i da su bodovi zasluženo pripali njegovom timu.

"U većem dijelu utakmice odigrali smo dobro i uspjeli smo da iskoristimo tu jednu priliku i zbog toga smatram da smo zasluženo došli do pobjede. Istina imali smo i sreće u nastavku utakmice kad je naš golman Avdukić zaustavio nekoliko teških udaraca i uspjeli smo da sačuvamo važna tri boda", kazao je Marinović.

Trener Travnika Husnija Arapović žali za jednim bodom.

"Borac je zasluženo slavio, ali mi smo morali da iskoristmo jednu od prilika koje smo imali. Prijetili smo iz kontri, ali nismo imali taj završni udarac. Čestitke Borcu, a nama predstoji da u predstojećoj pauzi otklonimo nedostatke", kazao je Arapović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.