Igman nemoćan u Jajcu

Sigurna pobjeda Metalleghea

Midhat Šljivak

Fudbaleri Metalleghea savladali su danas u 20. kolu Prve lige FBiH ekipu Igmana iz Konjica sa 3:0.

Dominirao je tim iz Jajca u ovom susretu i na kraju su zasluženo slavili pobjedu, koju su osigurali nakon prvih 45 minuta.

Poveli su u 23. minuti kada je Fikret Balić pogoduo za 1:0, da bi samo dvije minute kasnije Bibić povećao na 2:0, što je bio rezultat nakon prvog poluvremena.

Mirnom igrom u nastavku susreta Metalleghe je održavao prednost. Gosti nisu ozbiljnije zaprijetili, a pobjedu Metalleghea je u finišu meča potvrdio Lazar Vidić za konačnih 3:0.

Prva liga FBiH, 20. kolo:

Metalleghe - Igman 3:0 (Balić 23', Bibić 25', Vidić 87')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Metalleghe: Fejzić, Kunić, Musić, Bibić, Balić, Karađuz, Marin, Vidić, Tabaković, Sakan, Papaz

Igman: Vasilj, Pajić, Alihodžić, Kadić, Sultanić, Mekić, Murtić, Husović, Lukomirak, Mujezinović Mustafa, Mujezinović Midhat

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.