Zvijezda nemoćna na Otoci, Olimpic slavio uz dva igrača više

E. Škorić

Olimpic i Zvijezda sastali su se još jednom ovog proljeća, ovaj put u okviru 19. kola BHT Premijer lige. Domaći su slavili s visokih 3:0.

Olimpic je deklasirao Zvijezdu na Otoci, a gosti su i dalje na dnu tabele i sa malim šansama da se spase onog najgoreg.

Domaći su poveli nakon petnaestak minuta igre, a Smajić je bio strijelac na asistenciju Brazilca Figueireda. Početkom drugog dijela Olimpic je stigao do drugog gola.

Opet je Figueiredo asistirao, a Regoje pogodio. Sjajni Brazilac je svoju fantastičnu predstavu krunisao golom u finišu utakmice.

Gosti iz Gradačca su kraj dočekali s devetoricom jer su isključeni Bijelić i Diatta. 

Zvijezda je zajedno s Mladosti na dnu tabele, a obje ekipe imaju po 13 bodova, četiri manje od 14-plasiranog Viteza. Olimpic je na šestom mjestu sa 34 boda.

Olimpic - Zvijezda 3:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpic: Hamzić, Imamović, Merajić, Regoje, Muharemović, Smajić, Souza, Alves, Figueiredo, Pandža, Čomor.

Zvijezda: Ito, Puljić, Islamagić, Isanović, Ordagić, Fačić, Cardoso, Stojanov, Bjelić, Jovanović, Diatta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.