Scholes vjeruje u pobjedu Uniteda

Vezista Manchester Uniteda Paul Scholes vjeruje da aktuelni evropski i engleski prvak može izboriti povoljan rezultat u Portu.

Manchester United je prošle sedmice odigrao neriješeno, 2:2, sa Portom na Old Traffordu, pa će u revanšu morati najvjerovatnije do pobjede želi li obezbijediti plasman u polufinale.

Međutim, ono što nikako ne ide na ruku prvaku Evrope jeste činjenica da Porto nikad nije poražen od engleskih klubova pred domaćim navijačima u dosadašnjih 11 susreta u okviru Lige prvaka.

-    Ovo je velika utakmica i za nas i za Porto i sigurno je da će biti teška. Međutim, s obzirom na igrački kadar koji imamo, smatram da možemo do pobjede i polufinala Lige prvaka, kazao je Scholes.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.