Strateg tima s Pecare

Musa: Borac je propustio osvojiti još dva boda

Nakon što je u drugom kolu proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige Željezničar odnio bod s Pecare isto to je u 21. kolu domaćeg šampionata učinila i ekipa Borca. 

Banjalučani su baš kao i tim s Grbavice odigrali bez golova, a trener domaćeg tima Slaven Musa bio je itekako razočaran igrom svog tima.

"Mi smo totalno nezadovoljni, ne samo rezultatom nego i onim što su moji igrači pružili na terenu. Međutim, to je moja neodgovornost jer sam ja bio taj koji je izabrao te igrače, i za to kako smo mi izgledali odnosno kako nismo djelovali kao ekipa sam ja najodgovorniji", rekao je Musa.

"Bez obzira na to što smo mi imali dvije-tri prilike da postignemo pogotke, pogotovo tu u sudijskoj nadoknadi utakmice, nismo možda zaslužili ni ovaj bod. Borac je bio bolji, agresivniji i čvršći od nas, tako da su možda oni propustili da osvoje ovdje još dva boda", kazao je trener kluba s Pecare koji je djelovao poprilično razočaran nakon remija s Borcem.

Strateg Širokobriježana priznao je da je njegovom timu itekako nedostajao prvi napadač Kresinger, ali i Brazilac Taianan.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Nemamo se šta lagati, fali na Kresinger. On je taj naš prvi napadač, a nedostaje nam i Brazilac Taianan, tako da smoprisiljeni rotirati i igrati s nekim igračima na mjestima koja objektivno nisu njihova, ali šta možemo. To su naši problemi i mi se moramo izboriti s njima. Vidjet ćemo kako ćemo uspjeti to anulirati", zaključio je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti