Legenda ima svoje mišljenje

Raul: Pokretač Reala je Modrić, a ne Ronaldo

Legendarni napadač madridskog Reala Raul istakao je da najveća snaga Kraljevskog kluba leži u majstorstvu Luke Modrića.

Hrvatski vezista je neko vrijeme bio povrijeđen, a tada se najbolje vidjelo koliko je Modrić bitna karika u Realovoj ekipi.

"Velike zvijezde poput Cristiana Ronalda, Garetha Balea, Arde Turana i Kokea će se istaći, ali smatram da bi ključ Realovog uspjeha mogao biti Luka Modrić", rekao je Raul i dodao:

"On je pokretač Real Madrida, što se više puta pokazalo. Svi smo bili svjesni praznije koja je nastala dok je on bio povrijeđen. Ako on bude na nivou i ako Atletico ne bude igrao otvoreno, igrač poput njega bi mogao biti dragocjen".

Raul je istakao da su šanse za prolaz u polufinale 50-50%, kao i da bi naravno više volio da pobjednik bude Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.