Milorad Mažić sudi madridski derbi u Ligi šampiona

Priznanje srbijanskom sudiji

Milorad Mažić sudi madridski derbi u Ligi šampiona

Najbolji srbijanski sudija Milorad Mažić uživa veliko povjerenje UEFA koja ga je delegilarala da sudi veliki madridski derbi u Ligi šampiona.

Mažić će dijeliti pravdu na stadionu Vicente Calderonu u utorak, na meču Atletico Madrida i Reala u okviru četvrtfinala najjačeg evropskog takmičenja.

Ovo će srbijanskom biti sedma utakmica u Ligi šampiona ove sezone, a posljednji meč koji je sudio bio je onaj između Borussije i Juventusa u Dortmundu. Juve je u gostima njemačkom timu slavio s 3:0, a Mažić je od sudijske komisije UEFA dobio najviše ocijene za odrađen posao. 

Meč između Atletica i Reala igra se na Calderonu u utorak od 20:45. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.