Sve traženiji

Ajax želi dovesti Gudelja

Nemanja Gudelj, fudbaler koji se jedno vrijeme povezivao sa bh. reprezentacijom, od naredne sezone neće nositi dres AZ Alkmaara. 

Reprezentativac Srbije odličnim nastupima u holandskom prvenstvu skrenuo je pažnju nekoliko velikih klubova, a u borbu za njegove usluge uključio se i Ajax.

"Ajax je kontaktirao AZ Alkmaar. To je sve što znam. Ukoliko je vrijeme da se dalje razgovara sa klubovima, to će se sigurno desiti", kazao je Gudelj i dodao: 

"Sigurno je lijepo čuti kada vidite da vas žele veliki klubovima. Ipak, ja se sada želim fokusirati na igre u svom trenutnom klubu i vidjet ćemo šta će biti u predstojećem prijelaznom roku", dodao je Gudelj kojeg u svojim redovima želi i PSV. 

Inače, ovaj 23-godišnji vezni fudbaler u dosadašnjem dijelu holandskog prvenstva postigao je devet golova i upisao četiri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.