Van Gaal ih želi dovesti

Dva sjajna defanzivca PSG-a idu u United?

Edmir Škorić

Louis van Gaal iz PSG-a želi da dovede dvojicu defanzivaca.

Engleski mediji stalno sele igrače na Old Trafford i kroje spisak Louisu van Gaalu.

Stoga, teško je znati da li u svim tim glasinama ima istine, no one kažu da United želi Thiaga Silvu i Gregoryja van der Wiela.

Navodno PSG nije zadovoljan igrama Van der Wiela iako je ovaj sakupio čak 35 nastupa ove sezone, a njegova vrijednost procjenjuje se na oko devet miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Druga želja Van Gaala je Brazilac Silva, koji je u paketu sa Zlatanom Ibrahimovićem kao veliko pojačanje na Park prinčeva stigao iz redova Milana.

Silvai ma dosta problema s povredama, ali nije upitno da je jedan od bitnijih igrača u ekipi PSG-a, tako da je teško očekivati da ga francuski klub proda Unitedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.