Da li će Begović ostati u Stokeu?

Hughes: Asmir je sjajan golman i normalno je da ima ponuda

Adnan Beganović

Menadžer Stoke Cityja, Mark Hughes, izjavio je da će u narednim danima razgovarati sa našim Asmirom Begovićem oko potpisivanja novog ugovora.

U posljednje vrijeme se mnogo priča o Begovićevom odlasku iz Stokea, a kako naš golman još uvijek nije stavio potpis na novi ugovor, takve priče su sve glasnije.

"U narednih nekoliko dana ćemo obaviti razgovore sa Beegovićem i njegovim zastupnicima. Vjerovatno su obje strane zainteresovane za završetak pregovora prije kraja sezone", izjavio je Hughes.

"Uoči svakog prelaznog roka postoje glasine o odlascima najboljih igrača. Ovaj slučaj se ne razlikuje od ostalih, Asmir je na sebe privukao pažnju ostalih klubova jer je sjajan golman", dodao je menadžer Stokea.

Podsjetimo, Begović je u Stoke stigao 2010. godine i za ovaj klub skupio je 157 nastupa u Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.