Begović: Svaki ljetni prelazni rok je zanimljiv

Da li će bh. golman ostati u Stokeu?

Begović: Svaki ljetni prelazni rok je zanimljiv

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme u otočkim medijima se mnogo piše o Asmiru Begoviću, odnosno o njegovoj budućnosti u Stoke Cityju.

Asmir Begović već nekoliko sezona brani na vrhunskom nivou, a uoči svakog prelaznog roka povezuje se sa brojnim klubovima.

Tako je i ovaj put, a kako Begović još nije potpisao novi ugovor sa Stokeom špekulacije o njegovom odlasku su sve glasnije. 

"Svaki igrač tokom karijere želi osvojiti pokoji trofej. Ljetni prelazni rok je uvijek zanimljiv", Begovićevu izjavu prenosi eurosport.onet.pl.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da je Stoke u mogućnosti pojačati se i krenuti naprijed. U klubu znaju šta želim, ja znam šta želim i prilično sam miran. Razgovarat ćemo i vidjeti gdje će nas to odvesti", dodao je Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.