Foto: gol.hr

Fudbaleri Hajduka na udaru

Pripadnik Torcide napao Tinu Svena Sušića

Nakon što je Split u revanš susretu Kupa Hrvatske pobijedio Hajduk s 1:0 Parku mladeži i plasirao se u finale hrvatskog Kupa, Torcida je izazvala nerede na Parku mladeži.

Fudbaleri Hajduka nakon utakmice otišli su pozdraviti svoje najvjernije navijače, ali pripadnici Torcide su ih dočekali s uvredama i velikim protestima.

Splitskim Parkom mladeži odjekivalo je skandiranje “skinite dresove”, “Brbiću odlazi”, a ni bh. reprezentativac Tino Sven Sušić nije pošteđen. Torca je skandirala “Sušiću odlazi“…

Neki navijači preskočili su ogradu pa su morali intervenisati i pripadnici policije. Igrači Hajduka povukli su se prema svlačionici, no dostigao ih je jedan pobješnjeli navijač koji se žestoko verbalno zakačio s Tinom Svenom Sušićem, reprezentativcem BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.