Lopta za protivnika

Teletović nakon lošeg dodavanja vezao pertle?

Mirza Teletović se protekle noći vratio na NBA parkete nakon dugog odsustva poslije plućne embolije.

Kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao je skoro četiri minute u porazu njegovih Brooklyn Netsa od Atlanta Hawksa s 96:91. Za to vrijeme MT33 je promašio dva šuta, ali upisao i dva skoka.

Ipak, jedno pogrešno odnosno neprecizno dodavanje Teletovića za Williamsa, koje su presjekli košarkaški Hawksa, a potom postigli tri poena posebno je bilo interesantno američkim medijima.

Naime, nakon što je loše dodao loptu Teletović se sageo da sveže pertle na svojim patikama, a lopta je završila u košu njegovog tima za vodstvo Hawksa od 22:13 sredinom prve četvrtine.

U Americi su odmah konstatovali da je ovo očit primjer Teletovićevog dugog odsustva s NBA parketa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.