Baš je dobro vidjeti te opet: Povratak kapitena Teletovića

U porazu Netsa od Hawksa

Baš je dobro vidjeti te opet: Povratak kapitena Teletovića

Kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Mirza Teletović se uspješno vratio na NBA parkete nakon što se oporavio od nimalo bezazlene embolije pluća.

Najbolji bh. košarkaš u sastav svojih Brooklyne Netsa vratio se u porazu od Hawksa od 96:91, a  Teletović je na parketu proveo nešto više od tri minute ali se nije uspio upisati u listu strijelaca. Mirza je promašio dva šuta, ali je upisao i dva skoka tokom vremena provedenog na parketu.

Jack je s 23 poena bio najefikasniji igrač Mrežica, dok je Lopez postigoa tri poena manje. Dobar je bio i Johnson bio je zabio 19 poena.

Millsap je bio najraspoloženiji igrač u redovima tima iz Atlante, a on je ubacio 19 poena, ali je ostatak njegovog tima bio nešto rasploženiji od njihovih gostiju, pa su Hawksi stigli do druge pobjede u ovoj seriji.

Uprkos porazu Netsa navijači BiH imaju razloga za zadovoljstvo. Kapiten se uspješno vratio, lijepo ga je bilo vidjeti sinoć u igri, makar na kratko...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti