Nezadovoljni nakon ispadanja

Razočarenje u Borcu: U Širokom je bilo svega osim sporta

Midhat Šljivak

Fudbaleri Borca ispali su u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine od ekipe Širokog Brijega. 

Tim iz Banja Luke je poražen u srijedu na Pecari s 2:1, a nakon poraza članovi Borca bili su vidno nezadovoljni ponašanjem domaćeg rukovodstva u finišu meča.

"Tih posljednjih deset minuta utakmice bih volio da brzo zaboravim, ali to nikad neću moći. Dešavalo se ono što nikad ne bih očekivao u Širokom Brijegu. Ali, i pored toga, mi svoj cilj nismo ostvarili", rekao je trener banjolučkog tima Vlado Jagodić.

Draško Ilić, predsjednik ovog kluba također se osvrnuo na meč u Širokom.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ono što se dešavalo u posljednjih deset minuta teško da se može nazvati sportom. Jedan takav pritisak oni nikad nisu doživjeli u Banja Luci", istakao je Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.