Novo pojačanje Uniteda

Depay: Želim biti poput Ronalda

Edmir Škorić

Novi igrač Manchester Uniteda, Memphis Depay, nada se da će ostvariti približno veliku karijeru kao Cristiano Ronaldo.

DRonaldo je iz Sportinga došao u United, a kasnije je prešao u Real Madrid. Depay je, pak, potpisao za Crvene vragove kao igrač PSV-a, u čijem dresu je jučer odigrao posljednji meč.

“Nadam se da ću jednog dana biti poput najvećih igrača na svijetu. Ronaldo je neko koga gledam, baš kao i druge velike igrače. Gledam ih i od njih mogu da učim”, kazao je 21-godišnji Holanđanin, dodavši:

“Čvrsto sam na zemlji i nadam se da mogu dostići taj nivo. Borit ću se da to postignem, trudit ću se na svakom treningu kako bi napredovao”.

Depaya je United platio oko 25 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.