Čileanski stručnjak

Pellegrini: Ne sumnjam da ću ostati u Manchester Cityju

Manuel Pellegrini predmet je nagađanja o mogućem odlasku s klupe Manchester Cityja.

Klub sa Etihada pod vodstvom čileanskog stručnjaka ostao je bez trofeja u ovoj sezoni, a drugim mjestom osigurao je direktni plasman u Ligu prvaka. 

"Ne sumnjam da ću ostati, nisam sumnjao tijekom cijele sezone. Znam kako vlasnici razmišljaju, razgovaram s njima i neću morati otići zato što nisam osvojio niti jedan naslov", kazao je Pellegrini za tamošnje medije. 

Jasno je da će Manchester City u nadolazećem prijelaznom roku mijenjati dosta u igračkom kadru i da se neće zadovoljiti drugim mjestom sljedeće godine, kao ni osminom finala Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.