Pellegrini: Opraštamo se za sada jedino od Lamparda

Pellegrini: Opraštamo se za sada jedino od Lamparda

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini vjeruju da će Yaya Toure i James Milner ostati u klubu.

Njih dvojicu se već sedmicama povezuje s drugim klubovima i doslovno ih se odselilo iz Manchestera, no čileanski stručnjak je nakon posljednje utakmice ove sezone u Premiershipu kazao da bi oni mogli ostati.

“Jedini igrač koji nas pozdravlja i s kojim se opraštamo je Frank Lampard. Yaya se vratio nakon 15 dana pauze, bio je umoran i nije mogao da odigra kompletnu posljednju utakmicu. Nisam želio da dođe do povrede mišića”, kazao je Pellegrini, dodavši:

“Milner je imao udarac u koljeno zbog čega je takođe ranije napustio igru. Dakle, nisam ih izvadio da bi se oprostili od Etihada, ali vidjet ćemo što će biti s njima dvojicom u budućnosti”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.