Ništa od dolaska na Maksimir

Spahić odbio Dinamo: Ne vraća mi se na ove prostore

Emir Spahić u posljednje vrijeme mnogo se povezivao sa zagrebačkim Dinamom, ali od dolaska na Maksimir neće biti ništa.

Naime, dugogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine čelnicima Dinama zahvalio se na ponudi, a glavni razlog leži u želji da karijeru nastavi u inostranstvu, gdje je igrao i dosad.

Spahić je navodno braći Mamić saopštio da mu se još uvijek "ne vraća na ove prostore" i pitanje svog novog kluba trebao bi riješiti u predstojećem periodu. Nije tajna da našeg igrača u svojim redovima žele vidjeti brojni klubovi, a najviše se spominje interes Bešiktaša i Galatasaraya.

Podsjećamo, 34-godišnji defanzivac posljednji angažman imao je u Bayeru iz Leverkusena, a ugovor mu je raskinut u aprilu jer se potukao sa redarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.