Istri veliki bod, Hodžiću 90 minuta i asistencija

1. HNL, 35. kolo

Istri veliki bod, Hodžiću 90 minuta i asistencija

E. Škorić

Istra i Dinamo odigrali su 1:1 u utakmici 35. kola 1. Hrvatske nogometne lige.

Dinamo je ranije osigurao naslov prvaka Hrvatske, pa bez pritiska igra preostale utakmice.

Istri je, pak, svaki bod "velik kao kuća" u borbi za opstanak, a pogotovo onaj osvaren protiv Modrih.

Fernandes je u 60. doveo Modre u vodstvo nakon sjajnog prodora i odličnog centaršuta mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Armina Hodžića. Jo je deset minuta kasnije postavio konačnih 1:1.

Istra kolo prije kraja ima dva boda više od Osijeka, koji zasad uz Zadar ide u niži rang. Dinamo je na pragu da sezonu okonča bez poraza, a vrijedi dodati da je Hodžić odigrao svih 90 minuta u modrom dresu.

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH i fudbaler Olimpica, Adis Hadžanović, u dresu Istre igrao je do 63. minute kada ga je zamijenio Jordan.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 35. kolo:
Istra - Dinamo 1:1 (Jo 70. / Fernandes 60.)

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.