Ne želi da ide

Agent: Benzema želi do kraja karijere biti u Realu

Edmir Škorić

Ako je suditi prema tvrdnjama agenta, Karim Benzema neće napustiti Real Madrid.

Jučer su mediji objavili kako je Benzema višak u Realu i kako ga Rafael Benitez želi prodati, ali njegov agent Karim Djaziri tvrdi da neće biti nikakvog transfera.

“Nisam se susreo s bilo kojim klubom u Engleskoj. Ni sa Unitedom, a ni sa nekim drugim. Nije bilo razgovora ni s kim, osim sa Realom”, kazao je Djaziri, koji je još dodao:

“Benzema u Manchesteru? Sretan je u Madridu i ne želi da ode. Benzema će napustiti klub samo ako Real kaže da mu nije potreban. Što se njega tiče, on je spreman da ispoštuje ugovor do kraja i želi do kraja karijere ostati u Realu”.

Benzema je u Real stigao iz Lyona 2098. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.