Mladi Brazilac napušta Real

Silva odlazi na posudbu

Mladi Brazilac napušta Real

Adnan Beganović

Mladi brazilski veznjak Lucas Silva u narednoj sezoni će najvjerovatnije kao igrač Reala igrati na posudbi u nekom od evropskih klubova.

Nakon što je novi trener Reala, Rafael Benitez, s posudbe iz Porta vratio Brazilca Casemira, sve je izvjesniji odlazak na posudbu Lucasa Silve.

Naime, u Primeri samo tri igrača van Evropske unije mogu nastupati u jednom meču, a očekuje se da Benitez pored Casemira računa na Danila i Jamesa Rodrigueza.

Podsjetimo, Silva je u Primeri u protekloj sezoni odigrao osam utakmica, a u Real je stigao u januaru ove godine iz Cruzeira za 14 miliona eura. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.