Kraljevi traže pojačanja

Benitez u Realu želi dvojac iz Chelseaja

Edmir Škorić

Dvojica nogometaša Chelseaja na meti su madridskog Reala.

Rafael Benitez pojačanja za Real traži u Premiershipu. Španski stručnjak želi da dovede Diega Costu i Edena Hazrda iz londonskog tima.

Costa je navodno odlučan da se vrati u Madridu (igrao u Atleticu) poslije samo jedne sezone u Chelseaju jer, navodno, ne odgovara mu život u Londonu.

Hazard je ranije ove godine potpisao novi ugovor s Plavcima, ali se često povezueje s Realom iako je Belgijanac više puta kazao da ne želi da ide iz Chelseaja.

The Telegraph tvrdi da Benitez želi u paketu dvojac iz Chelseaja, a Florentino Perez će pokušati da mu obezbijedi novčana sredstva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.