Mladost u Premijer ligi

Hasić: Presretni smo, jedva čekamo Premijer ligu

Edmir Škorić

Mladost iz Doboja pored Kaknja uspjela je da izbori prvi nastup u Premijer ligi BiH.

Mladost je pobjedom nad GOŠK-om (2:1) stigla do prvog mjesta u posljednjem kolu 1. lige FBiH, pa će naredne godine igrati protiv Željezničara, Sarajeva, Čelika, Veleža, Slobode, Zrinjskog…

“Hvala mojim suigračima na odlično odrađenoj sezoni i na velikom uspjehu. Mali klub postao je veliki šampion!”, poručuje veznjak Mladosti Šerif Hasić, te nastavlja:

“Presretan sam. Ovo je veliki dan za sve nas. Borili smo se za Premijer ligu i sada smo uspjeli. Hvala vjernoj Crvenoj legiji, sjajnim navijačima koji su nas bodrili i kada nije išlo najbolje”.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svjestan je Hasić da ekipa Mladosti neće moći lako u Premijer ligi, posebno zbog činjenice da će se liga skraćivati, pa će biti daleko teže zadržati status premijerligaša.

“Svjesni smo svih tih problema, ali ne trebamo sada o tome da razmišljamo. Najvažnije je da ostanemo na okupu, da se još pojačamo i da igramo kako možemo i znamo. Bit će čast igrati protiv velikana bh. nogometa. Uradit ćemo sve da naši navijači i u Premijer ligi slave pobjede”, istakao je Hasić na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.