Puste želje?

Hajduk želi vratiti Kranjčara

Čelnici Hajduka bi u svojim redovima ponovo željeli vidjeti Niku Kranjčara, javljaju mediji u Hrvatskoj.

Bivši reprezentativac Hrvatske je prije tačno deset godina šokirao sve u Zagrebu kada se odlučio na prelazak iz Dinama u Hajduk, a onda se sa Poljuda otisnuo u Englesku gdje je nastupao za Portsmouth, Tottenham i QPR.

Tridesetogodišnji Kranjčar je ugovorom vezan za Dynamo iz Kijeva, ali nije u planovima za sljedeću sezonu. U Hajduku vrebaju priliku da ga pokušaju vratiti na Poljud, ali će to biti teško.

Kranjčar navodno zarađuje dva miliona eura godišnje, dok su u Hajduku postavili limit godišnje plate u visini od najviše 200 hiljada eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti