Slobodna Dalmacija: Hajduk više ne računa na Vršajevića

Gdje će karijeru nastaviti bh. reprezentativac?

Slobodna Dalmacija: Hajduk više ne računa na Vršajevića

Adnan Beganović

Hajduk iz Splita večeras će početi s pripremama za narednu sezonu u kojoj boje ovog kluba neće braniti bosanskohercegovački reprezentativac Avdija Vršajević.

Novi trener Hajduka, Damir Burić, večeras će sa saradnicima po prvi put voditi trening na pomoćnom poljudskom travnjaku, a nakon sedam dana testiranja i treninga u Splitu, Hajduk će 15. juna otputovati u Sloveniju, dok će završni dio priprema biti odrađen u Austriji.

Na večerašnjem treningu neće biti nekoliko fudbalera koji su u prošloj sezoni branili boje splitskog kluba. Između ostalog na prvom treningu se neće pojaviti Maloča, Gotal, Ranilović, Vršajević, Vasilj, Vuković, te Džoni i Tomičić koji su bili na posudbi, kao i Jozinović kojem je istekao ugovor.

No, ovi fudbaleri neće propustiti samo večerašnji trening, odnosno kako piše Slobodna Dalmacija, Hajduk više ne računa na ove igrače i sa istim će se razići.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.