Voljom žrijeba derbi već u 1. kolu

Dinamo i Hajduk otvaraju novu sezonu u HNL-u

Danas je obavljen žrijeb za novu sezonu HNL-a, a zanimljivo je da će se najveći derbi hrvatskog fudbala odigrati već u prvom kolu.

Snage će na Maksimiru odmjeriti desetostruki uzastopni prvak Dinamo i splitski Hajduk, klub koji već dugo vremena tavori u sjeni zagrebačkog kluba.

Nova sezona hrvatskog prvenstva počinje već 11. jula, a u preostalim utakmicama prvog kola će se sastati: Inter - Rijeka, Zagreb - Osijek, Split - Lokomotiva i Istra - Slaven Belupo.

Dodajmo i to da je već u drugom kolu na rasporedu splitski derbi, dok će se na Maksimiru Dinamo i Rijeka sastati u petkom kolu. U narednom, šestom kolu će snage na Kantridi odmjeriti Rijeka i Hajduk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.