Kvržić i Zlomislić se vratili u Rijeku

Bh. internacionalci

Kvržić i Zlomislić se vratili u Rijeku

Fudbaleri Rijeke predvođeni trenerom Matjažom Kekom započeli su s pripremama za narednu sezonu u hrvatskom prvenstvu.

Na pripremama su i povratnici s posudbe Simon Sluga, Aliyu Okechukwu, te bosanskohercegovački internacionalci Zoran Kvržić koji je boravio u Speziji i Damir Zlomislić iz Brasova. 

Kvržić se vratio nakon neuspješne epizode u italijanskoj Seriji B i nada se da će brzo uhvatiti ritam s ostatkom tima. 

"Zadovoljan sam i sretan što sam se vratio. Nadam se da ću se dobro pripremiti i da neće biti povreda. U timu ima i nekih novih lica, ali nadam se da ću se što prije uklopiti", kazao je Kvržić i dodao:

"Spezia je lijepo iskustvo, ali sada gledam prema Rijeci. Pratio sam Rijeku cijelo vrijeme i dobro sam upoznat s mogućnostima. Mislim da smo dobri i da ćemo s dobro odrađenim pripremama postaviti temelj za novu sezonu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.