Plemići žele veznjaka plemenitog kova

Zrinjski zainteresovan za dovođenje Zebe

Zrinjski iz Mostara počeo je s pripremama za narednu sezonu, a čelnici ovog kluba slažu igračku križaljku i na vrhu njihove liste želja nalazi se veznjak plemenitog kova, Zajko Zeba, koji je u proljetnom dijelu prošle sezone bio najbolji igrač Slobode.

Iza Zajke Zebe je fenomenalna polusezona, pa ne čudi što na njegovu adresu svakodnevno stižu ponude, a jednu je poslao i mostarski Zrinjski.

"Istina je da me Zrinjski želi dovesti, ali nikakav dogovor nije postignut. Imam još nekoliko ponuda, tako da ću u narednim danima donijeti odluku", kazao je Zeba za SportSport.ba, te dodao:

"Želim istaći da je Sloboda u pregovorima više nego konkretna i sa predsjednikom Husićem sam razgovarao o produženju saradnje i moram reći da nije isključeno da i naredne sezone nosim dres Slobode". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.