Igrač Širokog podapeo fudbaleru Zrinjskog

Jakupović je donio ispravnu odluku pokazavši na bijelu tačku

Adnan Beganović

U velikom hercegovačkom derbiju, koji je odlučivao u putniku u Evropa ligu, odigranom u subotu u Širokom Brijegu domaća ekipa i Zrinjski su podijelili bodove.

Fudbaleri Širokog Brijega nisu uspjeli savladati Zrinjski, te su tako ostali bez Evropa lige, a za neuspjeh domaći su okrivili glavnog sudiju susreta Edina Jakupovića.

 Imao je Široki minimalnu prednost, no Zrinjski je stigao do izjednačenja i to iz jedanaesterca, zbog kojeg je Jakupović verbalno i fizički napadnut od strane domaćina.

Širokobriježani su uvjereni da je Jakupović izmislio jedanaesterac, no snimka do koje je došao naš portal jasno pokazuje da je sudija bio u pravu. Naime, jasno se vidi da je jedan igrač Širokog Brijega podapeo fudbaleru Zrinjskog, pa Jakupoviću nije presotalo ništa drugo osim da pokaže na bijelu tačku.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti