Majstorije Kolumbijca

Ono što je kao dječak radio na PES-u sada čini u stvarnosti

Zanimljiv video vezan za ponajboljeg fudbalera Kolumbije i jednog od najboljih igrača današnjice Jamesa Rodrigueza iskopale su kolege iz Football Funnysa.

Video prikazuje 13-godišnjeg Jamesa Rodrigueza kako u sobici sa svojim prijateljima igra videoigricu (PES, odnosno Pro Evolutio Soccer), te pritom postiže prekrasan pogodak u same rašlje. Kada mu je bilo 14, James je bio član juniorskog pogona Envigada u rodnoj Kolumbiji i nije ni sanjao da će jednog dana uistinu zaigrati za Real Madrid i pritom postići identičan pogodak!

Naime, u nastavku videa vraćamo se u minulu sezonu kada je James s ruba kaznenog prostora, kao na igrici, lijevom nogom zavukao loptu u same rašlje.

Zanimljiva slučajnost da su se baš tada dečki odlučili snimati i uhvatiti dječaka Jamesa kako u bijelom dresu zabija pogodak na igrici, koji će poslije do savršenstva replicirati u stvarnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.